Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin | Semestr |
---|
Blok obieralny 1 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 2 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 4 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 5 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 8 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 9 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 10 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 11 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 12 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 13 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 14 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 15 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 16 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 17 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 20 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Bakteriologia ogólna | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 30 | 2 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 30 | 2 |
Biochemia kliniczna | zaliczenie | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 30 | 5 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 | 5 |
Biologia komórki | zaliczenie | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 | 1 |
Diagnostyka mikrobiologiczna | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 15 | 7 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 45 | 7 |
Fizjologia człowieka | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 | 4 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 30 | 4 |
Mikrobiologia lekarska | egzamin | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 30 | 6 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 2,0 | 30 | 6 |
Mikrobiologia rolna | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 | 3 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 15 | 3 |
Mikrobiologia weterynaryjna | egzamin | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 15 | 5 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 | 5 |
Mikrobiologia żywności | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 30 | 4 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 | 4 |
Mykologia | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 30 | 3 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 | 3 |
Parazytologia | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 45 | 5 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 30 | 5 |
Podstawy anatomii człowieka | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 30 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 | 2 |
Podstawy immunologii | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 | 5 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 | 5 |
Podstawy technologii mięsa | zaliczenie | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 15 | 4 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 30 | 4 |
Podstawy technologii mleczarskiej | zaliczenie | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 15 | 4 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 30 | 4 |
Podstawy technologii roślinnej | zaliczenie | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 30 | 3 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 15 | 3 |
Preparatyka mikrobiologiczna | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 30 | 2 |
Techniki mikrobiologiczne | zaliczenie | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 45 | 1 |
Toksykologia ogólna | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 | 1 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 | 1 |
Wirusologia | zaliczenie | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 15 | 6 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 | 6 |