Administracja Centralna Uczelni - Wymiana międzynarodowa (S3)
Sylabusy - pełny wykaz przedmiotów:
Przedmiot | Specjalność | Moduł | Blok/Grupa ob. |
---|---|---|---|
BIOCHEMISTRY | przedmiot wspólny | ||
CLIMATE CHANGE AND THE WAYS OF COUNTERACTING IT | przedmiot wspólny | ||
ECOTOXICOLOGY | przedmiot wspólny | ||
EDIBLE FLOWERS | przedmiot wspólny | ||
FRUIT-GROWING | przedmiot wspólny | ||
MATHEMATICAL MODELING | przedmiot wspólny | ||
MATHS | przedmiot wspólny | ||
MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS | przedmiot wspólny | ||
NANOBIOTECHNOLOGY | przedmiot wspólny | ||
NATURAL ANTIOXIDANTS IN HORTICULTURAL CROPS | przedmiot wspólny | ||
NON-AGRICULTURAL SOURCES OF BIOMASS | przedmiot wspólny | ||
PLANT BIOTECHNOLOGY | przedmiot wspólny | ||
PLANT IN COSMETOLOGY | przedmiot wspólny | ||
PLANT IN VITRO CULTURES | przedmiot wspólny | ||
POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY OF FRUITS AND VEGETABLES | przedmiot wspólny | ||
PROCESSING TECHNOLOGIES OF HERBAL PLANTS | przedmiot wspólny | ||
QUALITY ASSESSMENT OF SELECTED HORTICULTURAL CROPS | przedmiot wspólny | ||
WATER CHEMISTRY | przedmiot wspólny |
Sylabusy - wykaz przedmiotów wspólnych dla specjalności:
Przedmiot | Specjalność | Moduł | Blok/Grupa ob. |
---|---|---|---|
BIOCHEMISTRY | przedmiot wspólny | ||
CLIMATE CHANGE AND THE WAYS OF COUNTERACTING IT | przedmiot wspólny | ||
ECOTOXICOLOGY | przedmiot wspólny | ||
EDIBLE FLOWERS | przedmiot wspólny | ||
FRUIT-GROWING | przedmiot wspólny | ||
MATHEMATICAL MODELING | przedmiot wspólny | ||
MATHS | przedmiot wspólny | ||
MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS | przedmiot wspólny | ||
NANOBIOTECHNOLOGY | przedmiot wspólny | ||
NATURAL ANTIOXIDANTS IN HORTICULTURAL CROPS | przedmiot wspólny | ||
NON-AGRICULTURAL SOURCES OF BIOMASS | przedmiot wspólny | ||
PLANT BIOTECHNOLOGY | przedmiot wspólny | ||
PLANT IN COSMETOLOGY | przedmiot wspólny | ||
PLANT IN VITRO CULTURES | przedmiot wspólny | ||
POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY OF FRUITS AND VEGETABLES | przedmiot wspólny | ||
PROCESSING TECHNOLOGIES OF HERBAL PLANTS | przedmiot wspólny | ||
QUALITY ASSESSMENT OF SELECTED HORTICULTURAL CROPS | przedmiot wspólny | ||
WATER CHEMISTRY | przedmiot wspólny |
Sylabusy - wykaz przedmiotów niewchodzących w skład żadnego modułu:
Przedmiot | Specjalność | Moduł | Blok/Grupa ob. |
---|---|---|---|
BIOCHEMISTRY | przedmiot wspólny | ||
CLIMATE CHANGE AND THE WAYS OF COUNTERACTING IT | przedmiot wspólny | ||
ECOTOXICOLOGY | przedmiot wspólny | ||
EDIBLE FLOWERS | przedmiot wspólny | ||
FRUIT-GROWING | przedmiot wspólny | ||
MATHEMATICAL MODELING | przedmiot wspólny | ||
MATHS | przedmiot wspólny | ||
MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS | przedmiot wspólny | ||
NANOBIOTECHNOLOGY | przedmiot wspólny | ||
NATURAL ANTIOXIDANTS IN HORTICULTURAL CROPS | przedmiot wspólny | ||
NON-AGRICULTURAL SOURCES OF BIOMASS | przedmiot wspólny | ||
PLANT BIOTECHNOLOGY | przedmiot wspólny | ||
PLANT IN COSMETOLOGY | przedmiot wspólny | ||
PLANT IN VITRO CULTURES | przedmiot wspólny | ||
POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY OF FRUITS AND VEGETABLES | przedmiot wspólny | ||
PROCESSING TECHNOLOGIES OF HERBAL PLANTS | przedmiot wspólny | ||
QUALITY ASSESSMENT OF SELECTED HORTICULTURAL CROPS | przedmiot wspólny | ||
WATER CHEMISTRY | przedmiot wspólny |
Sylabusy - wykaz przedmiotów niewchodzących w skład żadnego bloku obieralnego:
Przedmiot | Specjalność | Moduł | Blok/Grupa ob. |
---|---|---|---|
BIOCHEMISTRY | przedmiot wspólny | ||
CLIMATE CHANGE AND THE WAYS OF COUNTERACTING IT | przedmiot wspólny | ||
ECOTOXICOLOGY | przedmiot wspólny | ||
EDIBLE FLOWERS | przedmiot wspólny | ||
FRUIT-GROWING | przedmiot wspólny | ||
MATHEMATICAL MODELING | przedmiot wspólny | ||
MATHS | przedmiot wspólny | ||
MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS | przedmiot wspólny | ||
NANOBIOTECHNOLOGY | przedmiot wspólny | ||
NATURAL ANTIOXIDANTS IN HORTICULTURAL CROPS | przedmiot wspólny | ||
NON-AGRICULTURAL SOURCES OF BIOMASS | przedmiot wspólny | ||
PLANT BIOTECHNOLOGY | przedmiot wspólny | ||
PLANT IN COSMETOLOGY | przedmiot wspólny | ||
PLANT IN VITRO CULTURES | przedmiot wspólny | ||
POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY OF FRUITS AND VEGETABLES | przedmiot wspólny | ||
PROCESSING TECHNOLOGIES OF HERBAL PLANTS | przedmiot wspólny | ||
QUALITY ASSESSMENT OF SELECTED HORTICULTURAL CROPS | przedmiot wspólny | ||
WATER CHEMISTRY | przedmiot wspólny |