Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (N1)
specjalność: technologia żywności pochodzenia wodnego

Plany studiów w roku akademickim 2014/2015 - semestr 1:

Moduły/Przedmioty kształcenia podstawowego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Chemia ogólna i nieorganicznaegzamin5,0wykładyaudytoryjne2,01,018
laboratoriapraktyczne3,02,021
Ekonomika i zarządzaniezaliczenie2,0wykładyaudytoryjne2,01,08
Matematykaegzamin4,0wykładyaudytoryjne2,01,018
ćwiczenia audytoryjneaudytoryjne2,01,021
Statystykaegzamin5,0wykładyaudytoryjne2,01,018
konwersatoriaaudytoryjne3,01,021

Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Higiena i toksykologia żywnościegzamin6,0laboratoriapraktyczne4,02,027
wykładyaudytoryjne2,01,020
Maszynoznawstwo przemysłu spożywczegoegzamin5,0wykładyaudytoryjne2,01,018
laboratoriapraktyczne3,01,021

Przedmioty jednorazowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Przysposobienie bibliotecznezaliczenie0,0wykładyaudytoryjne0,00,02
Szkolenie BHPzaliczenie0,0wykładyaudytoryjne0,00,05