Człowiek w procesie pracy | przedmiot wspólny | | |
Etyka biznesu | przedmiot wspólny | | 2 / 1 |
Język angielski | przedmiot wspólny | | 1 / 1 |
Język niemiecki | przedmiot wspólny | | 1 / 2 |
Marketing | przedmiot wspólny | | |
Ochrona własności intelektualnej, BHP i ergonomia (blok) | przedmiot wspólny | | |
Podstawy prawa | przedmiot wspólny | | |
Podstawy psychologii | przedmiot wspólny | | 2 / 2 |
Przygotowanie pracy inżynierskiej | przedmiot wspólny | | |
Seminarium dyplomowe | przedmiot wspólny | | |
Technika mowy i emisja głosu | przedmiot wspólny | | 2 / 3 |
Technologia informacyjna | przedmiot wspólny | | |
Wychowanie fizyczne | przedmiot wspólny | | |
Praktyka produkcyjno-organizacyjna | przedmiot wspólny | | |
Biochemia | przedmiot wspólny | | |
Chemia ogólna i nieorganiczna | przedmiot wspólny | | |
Chemia organiczna | przedmiot wspólny | | |
Ekologia i ochrona środowiska | przedmiot wspólny | | |
Ekonomika i zarządzanie | przedmiot wspólny | | |
Fizyka | przedmiot wspólny | | |
Matematyka | przedmiot wspólny | | |
Statystyka | przedmiot wspólny | | |
Analiza i ocena jakości żywności | przedmiot wspólny | | |
Chemia żywności | przedmiot wspólny | | |
Fizjologia żywienia | przedmiot wspólny | | |
Higiena i toksykologia żywności | przedmiot wspólny | | |
Inżynieria procesowa | przedmiot wspólny | | |
Maszynoznawstwo przemysłu spożywczego | przedmiot wspólny | | |
Mikrobiologia ogólna | przedmiot wspólny | | |
Mikrobiologia żywności | przedmiot wspólny | | |
Nutrigenomika z elementami proteomiki | przedmiot wspólny | | |
Ogólna technologia żywności | przedmiot wspólny | | |
Opakowania do żywności i systemy pakujące | przedmiot wspólny | | |
Reologia żywności | przedmiot wspólny | | |
Akwakultura śródlądowa | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Alergeny w żywności | przedmiot wspólny | | 5 / 1 |
Analiza sensoryczna | przedmiot wspólny | | 5 / 2 |
Anatomia ryb i bezkręgowców wodnych | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Aparatura przemysłu spożywczego | technologia i żywienie | | 9 / 1 |
Biologia i wykorzystywanie kręgowców wodnych | technologia żywności pochodzenia wodnego | | 12 / 1 |
Biologia ryb | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Biotechnologia żywności | technologia i żywienie | | |
Biotechnologia żywności | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Biotechnologie środowiskowe wspomagane technikami membranowymi | technologia żywności pochodzenia wodnego | | 12 / 2 |
Chłodnictwo i przechowalnictwo | technologia i żywienie | | |
Ekologiczne aspekty w produkcji żywności | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Ekologiczny monitoring środowiska wodnego | technologia żywności pochodzenia wodnego | | 11 / 1 |
Ekstremofile w żywności | technologia i żywienie | | 8 / 1 |
Fizjologia ryb | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Genetyka i selekcja ryb | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Geografia wykorzystania światowych zasobów rybackich | technologia żywności pochodzenia wodnego | | 12 / 3 |
Gospodarka rybacka na wodach otwartych | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Hydrobiologia | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Hydrochemia | technologia żywności pochodzenia wodnego | | 3 / 1 |
Kalkulacja produkcji i rachunkowość w przemyśle spożywczym | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Kalkulacja produkcji i rachunkowość w przemyśle spożywczym | technologia i żywienie | | |
Logistyka w przechowalnictwie i transporcie żywności | przedmiot wspólny | | 5 / 3 |
Metody instrumentalne w analizie żywności | technologia i żywienie | | 8 / 2 |
Metody instrumentalne w analizie żywności | technologia żywności pochodzenia wodnego | | 11 / 2 |
Monitoring bezpieczeństwa toksykologicznego żywności | przedmiot wspólny | | 6 / 1 |
Nowe technologie i techniki produkcji dodatków do żywności funkcjonalnej | technologia żywności pochodzenia wodnego | | 10 / 1 |
Nowe technologie i techniki produkcji dodatków do żywności funkcjonalnej | technologia i żywienie | | 7 / 1 |
Owoce morza | technologia żywności pochodzenia wodnego | | 10 / 2 |
Parazytologia | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Podstawy ekologii wód | technologia żywności pochodzenia wodnego | | 10 / 3 |
Podstawy techniki połowów | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Podstawy żywienia człowieka | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Podstawy żywienia człowieka | technologia i żywienie | | |
Porty i statki rybackie | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Procesy membranowe technologii żywności. | technologia żywności pochodzenia wodnego | | 4 / 1 |
Projektowanie nowych produktów mięsnych | technologia i żywienie | | 7 / 2 |
Przechowalnictwo w analityce laboratoryjnej i przemysłowej | technologia i żywienie | | 9 / 2 |
Przetwórstwo mleka w gospodarstwach agroturystycznych | technologia i żywienie | | 7 / 3 |
Przetwórstwo surowców drobiowych | technologia i żywienie | | |
Reometria żywności | technologia żywności pochodzenia wodnego | | 11 / 3 |
Surowce rybne | technologia i żywienie | | |
Surowce rzeźne | technologia i żywienie | | |
Systematyka ryb | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Technologia gastronomiczna | technologia i żywienie | | |
Technologia gastronomiczna | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Technologia mięsa | technologia i żywienie | | |
Technologia mleczarska | technologia i żywienie | | |
Technologia produktów ubocznych | technologia i żywienie | | |
Technologia produktów ubocznych | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Technologia produktów zbożowych | technologia i żywienie | | |
Technologia roślinna | technologia i żywienie | | |
Technologia rybna | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Technologia rybna | technologia i żywienie | | |
Technologia spożywczych produktów fermentowanych | technologia i żywienie | | |
Technologia żywności pochodzenia roślinnego (technologia produktów roślinnych, zbożowych, fermentowanych) | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego (mięsa, mleka, drobiu) | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Technologiczne projektowanie zakładów przemysłu spożywczego | technologia i żywienie | | |
Technologiczne projektowanie zakładów przemysłu spożywczego | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Toksyny roślin i zwierząt | przedmiot wspólny | | 6 / 2 |
Towaroznawstwo używek | przedmiot wspólny | | 6 / 3 |
Ultrastruktura tkanek i narządów organizmów wodnych użytecznych w technologii | technologia żywności pochodzenia wodnego | | 12 / 4 |
Wodne organizmy użytkowe | technologia żywności pochodzenia wodnego | | 10 / 4 |
Wykorzystanie niekonwencjonalnych surowców mięsnych | technologia i żywienie | | 8 / 3 |
Właściwości funkcjonalne surowców i produktów roślinnych | technologia i żywienie | | 7 / 4 |
Zabezpieczenie surowców rybnych | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Zagrożenia mikrobiologiczne | technologia i żywienie | | 8 / 4 |
Zagrożenia mikrobiologiczne | technologia żywności pochodzenia wodnego | | 11 / 4 |
Zagrożenia mikrobiologiczne a żywność tropikalna | technologia i żywienie | | 9 / 3 |
Zamykanie obiegów wodnych w zakładach przemysłu spożywczego | technologia żywności pochodzenia wodnego | | 4 / 2 |
Zanieczyszczenia i ochrona wód | technologia żywności pochodzenia wodnego | | 3 / 2 |
Zastosowanie surowców niechlebowych w piekarnictwie | technologia i żywienie | | 9 / 4 |
Żywieniowa promocja zdrowia | technologia i żywienie | | 7 / 5 |
Podstawy informacji naukowej | przedmiot wspólny | | |
Przysposobienie biblioteczne | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie - Biuro Karier | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie BHP | przedmiot wspólny | | |