Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Akwakultura śródlądowa | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 16 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 16 |
Ekologiczne aspekty w produkcji żywności | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 8 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,5 | 8 |
Genetyka i selekcja ryb | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 16 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 16 |
Podstawy żywienia człowieka | egzamin | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 8 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 8 |
Porty i statki rybackie | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,5 | 8 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 8 |
Technologia gastronomiczna | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 20 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 27 |
Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego (mięsa, mleka, drobiu) | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 27 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 20 |