Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (N1)
specjalność: technologia żywności pochodzenia wodnego
Plany studiów w roku akademickim 2014/2015 - semestr 7:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Seminarium dyplomowe | zaliczenie | 1,0 | seminaria | audytoryjne | 1,0 | 0,0 | 8 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Analiza i ocena jakości żywności | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 20 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 27 | |||
Fizjologia żywienia | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 27 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 20 | |||
Nutrigenomika z elementami proteomiki | egzamin | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 16 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 16 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 11 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Technologia produktów ubocznych | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 21 | |||
Technologiczne projektowanie zakładów przemysłu spożywczego | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 16 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 16 |
Przedmioty jednorazowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Szkolenie - Biuro Karier | zaliczenie | 0,0 | wykłady | audytoryjne | 0,0 | 0,0 | 2 |