Bezpieczeństwo i higiena pracy | przedmiot wspólny | | |
Ergonomia | przedmiot wspólny | | |
Etyka | przedmiot wspólny | | |
Język obcy (angielski) | przedmiot wspólny | | 5 / 1 |
Język obcy (niemiecki) | przedmiot wspólny | | 5 / 2 |
Metodologia badań naukowych | przedmiot wspólny | | |
Podstawy ochrony własności intelektualnej | przedmiot wspólny | | |
Pracownia dyplomowa I | przedmiot wspólny | | |
Pracownia dyplomowa II | przedmiot wspólny | | |
Pracownia dyplomowa III | przedmiot wspólny | | |
Przygotowanie pracy dyplomowej do egzaminu dyplomowego | przedmiot wspólny | | |
Seminarium I | przedmiot wspólny | | |
Socjologia | przedmiot wspólny | | |
Technologie informacyjne w turystyce | przedmiot wspólny | | |
Wpływ aktywności ruchowej na zdrowie człowieka | przedmiot wspólny | | |
Wybrane zagadnienia kultury - sztuka i historia Szczecina | przedmiot wspólny | | |
Praktyka zawodowa | przedmiot wspólny | | |
Ekologia i ochrona środowiska | przedmiot wspólny | | |
Ekonomia | przedmiot wspólny | | |
Fizjologia człowieka | przedmiot wspólny | | |
Historia architektury i sztuki | przedmiot wspólny | | |
Prawo | przedmiot wspólny | | |
Psychologia | przedmiot wspólny | | |
Zarządzanie | przedmiot wspólny | | |
Animacja czasu wolnego w turystyce | przedmiot wspólny | | 4 / 1 |
Bioklimatologia | przedmiot wspólny | | |
Ekonomika turystyki i rekreacji | przedmiot wspólny | | |
Finanse przedsiębiorstw | przedmiot wspólny | | 1 / 1 |
Fundusze europejskie | przedmiot wspólny | | |
Geografia regionalna świata | przedmiot wspólny | | |
Geografia turystyczna Polski | przedmiot wspólny | | |
Historia turystyki i sportu | przedmiot wspólny | | |
Hotelarstwo | przedmiot wspólny | | |
Kalkulacja produktów turystycznych | przedmiot wspólny | | |
Komunikacja społeczna i negocjacje w biznesie | przedmiot wspólny | | |
Krajoznawstwo | przedmiot wspólny | | |
Kształtowanie warunków pracy | przedmiot wspólny | | |
Kultura menedżerska | przedmiot wspólny | | 3 / 1 |
Logistyka w turystyce | przedmiot wspólny | | |
Matematyka | przedmiot wspólny | | 1 / 2 |
Metody ilościowe w turystyce | przedmiot wspólny | | |
Mody i systemy żywieniowe i ich wpływ na wydolność organizmu | przedmiot wspólny | | 4 / 2 |
Obsługa ruchu turystycznego | przedmiot wspólny | | |
Organizacja imprez turystycznych | przedmiot wspólny | | |
Organizacja przedsiębiorstw turystycznych | przedmiot wspólny | | 2 / 1 |
Pedagogika czasu wolnego | przedmiot wspólny | | |
Podstawy gastronomii | przedmiot wspólny | | |
Podstawy statystyki i demografii | przedmiot wspólny | | |
Podstawy turystyki i rekreacji | przedmiot wspólny | | |
Polityka turystyczna w Unii Europejskiej | przedmiot wspólny | | |
Prawo turystyczne i ubezpieczeń | przedmiot wspólny | | |
Produkt turystyczny | przedmiot wspólny | | 3 / 2 |
Promocja i informacja w turystyce | przedmiot wspólny | | |
Przedsiębiorczość | przedmiot wspólny | | |
Przestrzenne zagospodarowanie regionów | przedmiot wspólny | | 2 / 2 |
Przewodnictwo i pilotaż wycieczek | przedmiot wspólny | | |
Rachunkowość w turystyce | przedmiot wspólny | | 2 / 3 |
Regionalna gospodarka turystyczna | przedmiot wspólny | | 3 / 3 |
Rynek usług turystycznych i rekreacyjnych | przedmiot wspólny | | |
Samorząd terytorialny | przedmiot wspólny | | 2 / 4 |
Statystyczna analiza aktywności turystycznej społeczeństwa | przedmiot wspólny | | 4 / 3 |
Technika pracy biurowej | przedmiot wspólny | | 3 / 4 |
Turystyka biznesowa i kongresowa | przedmiot wspólny | | 4 / 4 |
Turystyka różnych grup społecznych i wiekowych | przedmiot wspólny | | |
Turystyka uzdrowiskowa, spa i wellness | przedmiot wspólny | | |
Turystyka wiejska i agroturystyka | przedmiot wspólny | | |
Turystyka zagraniczna | przedmiot wspólny | | |
Wyzwania ekonomiczne współczesnego świata | przedmiot wspólny | | 1 / 3 |
Żywienie człowieka | przedmiot wspólny | | |
Podstawy informacji naukowej | przedmiot wspólny | | |
Przysposobienie biblioteczne-online | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie BHP | przedmiot wspólny | | |