Filozofia przyrody | przedmiot wspólny | | 2 / 1 |
Filozofia sztucznej inteligencji | przedmiot wspólny | | 2 / 2 |
Intercultural communication | przedmiot wspólny | | 2 / 3 |
Język obcy (angielski) | przedmiot wspólny | | 1 / 1 |
Język obcy (niemiecki) | przedmiot wspólny | | 1 / 2 |
Ochrona własności intelektualnej | przedmiot wspólny | | |
Przygotowanie pracy dyplomowej | przedmiot wspólny | | |
Seminarium dyplomowe | przedmiot wspólny | | |
Wprowadzenie do kognitywistyki | przedmiot wspólny | | 2 / 4 |
Zarządzanie i marketing | przedmiot wspólny | | |
Bioinformatyka | przedmiot wspólny | | 6 / 1 |
Bioinżynieria w procesach ochrony rośln | przedmiot wspólny | | 12 / 1 |
Biologiczne metody utrwalania żywności | przedmiot wspólny | | 11 / 1 |
Biologiczno - chemiczne zwalczanie patogenów i szkodników roślin | przedmiot wspólny | | 12 / 2 |
Biorafinacje i biomembrany | przedmiot wspólny | | 3 / 1 |
Biotechnologiczne wykorzystanie enzymów pochodzenia mikrobiologicznego | przedmiot wspólny | | 3 / 2 |
Diagnostyka parazytologiczna | przedmiot wspólny | | 7 / 1 |
Drożdże wykorzystywane w biotechnologii | przedmiot wspólny | | 8 / 1 |
Genomika | przedmiot wspólny | | 6 / 2 |
Hodowle komórkowe i ich wykorzystanie | przedmiot wspólny | | |
Immunologia zwierząt hodowlanych | przedmiot wspólny | | 5 / 1 |
Immunostymulacja i immunoprofilaktyka w hodowli zwierząt | przedmiot wspólny | | 5 / 2 |
Metody wykorzystywane w ocenie toksyczności skażenia środowiska | przedmiot wspólny | | 4 / 1 |
Mikroalgi i ich wykorzystanie w biotechnologii | przedmiot wspólny | | 8 / 2 |
Mikrobiologia farmaceutyczna | przedmiot wspólny | | |
Mikrobiologia prognostyczna | przedmiot wspólny | | 10 / 1 |
Mikrobiologiczne przetwórstwo żywności | przedmiot wspólny | | 13 / 1 |
Mykologia lekarska | przedmiot wspólny | | |
Otrzymywanie i wykorzystywanie preparatów pochodzenia mikrobiologicznego | przedmiot wspólny | | 9 / 1 |
Parazytologiczne problemy w hodowli zwierząt | przedmiot wspólny | | 7 / 2 |
Proteomika | przedmiot wspólny | | |
Przechowalnictwo z elementami mikrobiologii | przedmiot wspólny | | 11 / 2 |
Standardy mikrobiologiczne w ocenie jakości żywności | przedmiot wspólny | | 13 / 2 |
Techniki obrazowania mikroskopowego z analizą danych | przedmiot wspólny | | |
Techniki w diagnostyce mikrobiologicznej z elementami walidacji metod | przedmiot wspólny | | |
Wykorzystanie inżynierii genetycznej w naukach rolniczych | przedmiot wspólny | | |
Wykorzystanie technik chromatograficznych | przedmiot wspólny | | 4 / 2 |
Zagrożenia epidemiczne | przedmiot wspólny | | |
Zagrożenia mikrobiologiczne w żywności | przedmiot wspólny | | 10 / 2 |
Związki biologicznoaktywne pochodzenia mikrobiologicznego | przedmiot wspólny | | 9 / 2 |
Podstawy informacji naukowej | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie bhp | przedmiot wspólny | | |
Praktyka zawodowa | przedmiot wspólny | | |