Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Administracja Centralna Uczelni - Wymiana międzynarodowa (S3)

Sylabusy - pełny wykaz przedmiotów:

PrzedmiotSpecjalnośćModułBlok/Grupa ob.
ANALYSIS OF LOCAL FISH MARKETS IN SELECTED COUNTRIES OF THE WORLDprzedmiot wspólny
AQUACULTUREprzedmiot wspólny
AQUARIUM SCIENCEprzedmiot wspólny
AQUATIC ECOTOXICOLOGYprzedmiot wspólny
BIOCHEMISTRYprzedmiot wspólny
BIOPROCESS AND MEMBRAN TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
BIOTECHNOLOGY IN MEAT PRODUCTIONprzedmiot wspólny
CHEMICAL MONITORING OF FOOD AND ENVIRONMENTprzedmiot wspólny
CONSERVATION GENETICSprzedmiot wspólny
CONSERVATION OF AQUATIC ANIMALS IN POLAND AND IN THE WORLDprzedmiot wspólny
DAIRY TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
EMBRYOPHYSIOLOGY AND COMPARATIVE ANATOMY OF FISHESprzedmiot wspólny
ENZYMES IN FOOD PROCESSINGprzedmiot wspólny
FISH BIOLOGYprzedmiot wspólny
FISH DISEASE AND DIAGNOSTICprzedmiot wspólny
FISH TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
FISHERIES MANAGEMENT AND NEW FISH CATCHING TECHNIQUESprzedmiot wspólny
FISHES IN AQUACULTURE AND RECREATIONAL FISHING IN THE WORLDprzedmiot wspólny
FOOD ADDITIVES AND AUXILIARY SUBSTANCESprzedmiot wspólny
FOOD MICROBIOLOGYprzedmiot wspólny
FOOD REFRIGERATION AND STORAGEprzedmiot wspólny
GENERAL MICROBIOLOGYprzedmiot wspólny
GENETICS AND FISH SELECTIONprzedmiot wspólny
HATCHING PRACTISES AND STOCKING MATERIAL PRODUCTIONprzedmiot wspólny
HYDROCHEMISTRYprzedmiot wspólny
HYGIENE AND TOXICOLOGY OF FOODprzedmiot wspólny
HYGIENE IN FOOD INDUSTRY AND INTEGRATED PEST CONTROLprzedmiot wspólny
INSTRUMETAL ANALYSIS IN TOXICOLOGICAL STUDIESprzedmiot wspólny
INTRODUCTION TO CHEMICAL ANALYSISprzedmiot wspólny
INTRODUCTION TO HUMAN PHYSIOLOGY AND NUTRITIONprzedmiot wspólny
MEAT TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
PLANT TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
PROCESSING OF BY-PRODUCTSprzedmiot wspólny
SEMINAR THESISprzedmiot wspólny
STARCH PRODUCTS TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCESprzedmiot wspólny
TECHNIQUES OF MOLECULAR BIOLOGYprzedmiot wspólny
TECHNOLOGY OF BAKERY AND CONFECTIONERY PRODUCTSprzedmiot wspólny
TECHNOLOGY OF SNACK AND CONVENIENCE FOOD BASED ON FISH AND SEAFOODprzedmiot wspólny
TOXICOLOGICAL METHODS OF THE ENVIRONMENT QUALITY CONTROLprzedmiot wspólny
WASTE MANAGEMENT IN AQUACULTUREprzedmiot wspólny

Sylabusy - wykaz przedmiotów wspólnych dla specjalności:

PrzedmiotSpecjalnośćModułBlok/Grupa ob.
ANALYSIS OF LOCAL FISH MARKETS IN SELECTED COUNTRIES OF THE WORLDprzedmiot wspólny
AQUACULTUREprzedmiot wspólny
AQUARIUM SCIENCEprzedmiot wspólny
AQUATIC ECOTOXICOLOGYprzedmiot wspólny
BIOCHEMISTRYprzedmiot wspólny
BIOPROCESS AND MEMBRAN TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
BIOTECHNOLOGY IN MEAT PRODUCTIONprzedmiot wspólny
CHEMICAL MONITORING OF FOOD AND ENVIRONMENTprzedmiot wspólny
CONSERVATION GENETICSprzedmiot wspólny
CONSERVATION OF AQUATIC ANIMALS IN POLAND AND IN THE WORLDprzedmiot wspólny
DAIRY TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
EMBRYOPHYSIOLOGY AND COMPARATIVE ANATOMY OF FISHESprzedmiot wspólny
ENZYMES IN FOOD PROCESSINGprzedmiot wspólny
FISH BIOLOGYprzedmiot wspólny
FISH DISEASE AND DIAGNOSTICprzedmiot wspólny
FISH TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
FISHERIES MANAGEMENT AND NEW FISH CATCHING TECHNIQUESprzedmiot wspólny
FISHES IN AQUACULTURE AND RECREATIONAL FISHING IN THE WORLDprzedmiot wspólny
FOOD ADDITIVES AND AUXILIARY SUBSTANCESprzedmiot wspólny
FOOD MICROBIOLOGYprzedmiot wspólny
FOOD REFRIGERATION AND STORAGEprzedmiot wspólny
GENERAL MICROBIOLOGYprzedmiot wspólny
GENETICS AND FISH SELECTIONprzedmiot wspólny
HATCHING PRACTISES AND STOCKING MATERIAL PRODUCTIONprzedmiot wspólny
HYDROCHEMISTRYprzedmiot wspólny
HYGIENE AND TOXICOLOGY OF FOODprzedmiot wspólny
HYGIENE IN FOOD INDUSTRY AND INTEGRATED PEST CONTROLprzedmiot wspólny
INSTRUMETAL ANALYSIS IN TOXICOLOGICAL STUDIESprzedmiot wspólny
INTRODUCTION TO CHEMICAL ANALYSISprzedmiot wspólny
INTRODUCTION TO HUMAN PHYSIOLOGY AND NUTRITIONprzedmiot wspólny
MEAT TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
PLANT TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
PROCESSING OF BY-PRODUCTSprzedmiot wspólny
SEMINAR THESISprzedmiot wspólny
STARCH PRODUCTS TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCESprzedmiot wspólny
TECHNIQUES OF MOLECULAR BIOLOGYprzedmiot wspólny
TECHNOLOGY OF BAKERY AND CONFECTIONERY PRODUCTSprzedmiot wspólny
TECHNOLOGY OF SNACK AND CONVENIENCE FOOD BASED ON FISH AND SEAFOODprzedmiot wspólny
TOXICOLOGICAL METHODS OF THE ENVIRONMENT QUALITY CONTROLprzedmiot wspólny
WASTE MANAGEMENT IN AQUACULTUREprzedmiot wspólny

Sylabusy - wykaz przedmiotów niewchodzących w skład żadnego modułu:

PrzedmiotSpecjalnośćModułBlok/Grupa ob.
ANALYSIS OF LOCAL FISH MARKETS IN SELECTED COUNTRIES OF THE WORLDprzedmiot wspólny
AQUACULTUREprzedmiot wspólny
AQUARIUM SCIENCEprzedmiot wspólny
AQUATIC ECOTOXICOLOGYprzedmiot wspólny
BIOCHEMISTRYprzedmiot wspólny
BIOPROCESS AND MEMBRAN TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
BIOTECHNOLOGY IN MEAT PRODUCTIONprzedmiot wspólny
CHEMICAL MONITORING OF FOOD AND ENVIRONMENTprzedmiot wspólny
CONSERVATION GENETICSprzedmiot wspólny
CONSERVATION OF AQUATIC ANIMALS IN POLAND AND IN THE WORLDprzedmiot wspólny
DAIRY TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
EMBRYOPHYSIOLOGY AND COMPARATIVE ANATOMY OF FISHESprzedmiot wspólny
ENZYMES IN FOOD PROCESSINGprzedmiot wspólny
FISH BIOLOGYprzedmiot wspólny
FISH DISEASE AND DIAGNOSTICprzedmiot wspólny
FISH TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
FISHERIES MANAGEMENT AND NEW FISH CATCHING TECHNIQUESprzedmiot wspólny
FISHES IN AQUACULTURE AND RECREATIONAL FISHING IN THE WORLDprzedmiot wspólny
FOOD ADDITIVES AND AUXILIARY SUBSTANCESprzedmiot wspólny
FOOD MICROBIOLOGYprzedmiot wspólny
FOOD REFRIGERATION AND STORAGEprzedmiot wspólny
GENERAL MICROBIOLOGYprzedmiot wspólny
GENETICS AND FISH SELECTIONprzedmiot wspólny
HATCHING PRACTISES AND STOCKING MATERIAL PRODUCTIONprzedmiot wspólny
HYDROCHEMISTRYprzedmiot wspólny
HYGIENE AND TOXICOLOGY OF FOODprzedmiot wspólny
HYGIENE IN FOOD INDUSTRY AND INTEGRATED PEST CONTROLprzedmiot wspólny
INSTRUMETAL ANALYSIS IN TOXICOLOGICAL STUDIESprzedmiot wspólny
INTRODUCTION TO CHEMICAL ANALYSISprzedmiot wspólny
INTRODUCTION TO HUMAN PHYSIOLOGY AND NUTRITIONprzedmiot wspólny
MEAT TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
PLANT TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
PROCESSING OF BY-PRODUCTSprzedmiot wspólny
SEMINAR THESISprzedmiot wspólny
STARCH PRODUCTS TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCESprzedmiot wspólny
TECHNIQUES OF MOLECULAR BIOLOGYprzedmiot wspólny
TECHNOLOGY OF BAKERY AND CONFECTIONERY PRODUCTSprzedmiot wspólny
TECHNOLOGY OF SNACK AND CONVENIENCE FOOD BASED ON FISH AND SEAFOODprzedmiot wspólny
TOXICOLOGICAL METHODS OF THE ENVIRONMENT QUALITY CONTROLprzedmiot wspólny
WASTE MANAGEMENT IN AQUACULTUREprzedmiot wspólny

Sylabusy - wykaz przedmiotów niewchodzących w skład żadnego bloku obieralnego:

PrzedmiotSpecjalnośćModułBlok/Grupa ob.
ANALYSIS OF LOCAL FISH MARKETS IN SELECTED COUNTRIES OF THE WORLDprzedmiot wspólny
AQUACULTUREprzedmiot wspólny
AQUARIUM SCIENCEprzedmiot wspólny
AQUATIC ECOTOXICOLOGYprzedmiot wspólny
BIOCHEMISTRYprzedmiot wspólny
BIOPROCESS AND MEMBRAN TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
BIOTECHNOLOGY IN MEAT PRODUCTIONprzedmiot wspólny
CHEMICAL MONITORING OF FOOD AND ENVIRONMENTprzedmiot wspólny
CONSERVATION GENETICSprzedmiot wspólny
CONSERVATION OF AQUATIC ANIMALS IN POLAND AND IN THE WORLDprzedmiot wspólny
DAIRY TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
EMBRYOPHYSIOLOGY AND COMPARATIVE ANATOMY OF FISHESprzedmiot wspólny
ENZYMES IN FOOD PROCESSINGprzedmiot wspólny
FISH BIOLOGYprzedmiot wspólny
FISH DISEASE AND DIAGNOSTICprzedmiot wspólny
FISH TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
FISHERIES MANAGEMENT AND NEW FISH CATCHING TECHNIQUESprzedmiot wspólny
FISHES IN AQUACULTURE AND RECREATIONAL FISHING IN THE WORLDprzedmiot wspólny
FOOD ADDITIVES AND AUXILIARY SUBSTANCESprzedmiot wspólny
FOOD MICROBIOLOGYprzedmiot wspólny
FOOD REFRIGERATION AND STORAGEprzedmiot wspólny
GENERAL MICROBIOLOGYprzedmiot wspólny
GENETICS AND FISH SELECTIONprzedmiot wspólny
HATCHING PRACTISES AND STOCKING MATERIAL PRODUCTIONprzedmiot wspólny
HYDROCHEMISTRYprzedmiot wspólny
HYGIENE AND TOXICOLOGY OF FOODprzedmiot wspólny
HYGIENE IN FOOD INDUSTRY AND INTEGRATED PEST CONTROLprzedmiot wspólny
INSTRUMETAL ANALYSIS IN TOXICOLOGICAL STUDIESprzedmiot wspólny
INTRODUCTION TO CHEMICAL ANALYSISprzedmiot wspólny
INTRODUCTION TO HUMAN PHYSIOLOGY AND NUTRITIONprzedmiot wspólny
MEAT TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
PLANT TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
PROCESSING OF BY-PRODUCTSprzedmiot wspólny
SEMINAR THESISprzedmiot wspólny
STARCH PRODUCTS TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCESprzedmiot wspólny
TECHNIQUES OF MOLECULAR BIOLOGYprzedmiot wspólny
TECHNOLOGY OF BAKERY AND CONFECTIONERY PRODUCTSprzedmiot wspólny
TECHNOLOGY OF SNACK AND CONVENIENCE FOOD BASED ON FISH AND SEAFOODprzedmiot wspólny
TOXICOLOGICAL METHODS OF THE ENVIRONMENT QUALITY CONTROLprzedmiot wspólny
WASTE MANAGEMENT IN AQUACULTUREprzedmiot wspólny