Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności (S1)
Efekty kształcenia:
KOD | Kompetencje społeczne |
---|---|
ZBiJŻ_1A_K01 | Rozumie potrzebę ciągłego dokształcania się i konieczności podnoszenia kompetencji zawodowych. Wyznacza kierunki własnego rozwoju i kształcenia (studia podyplomowe, kursy) |
ZBiJŻ_1A_K02 | Ma świadomość ważności przestrzegania zasad etyki zawodowej i poszanowania różnorodności płci, poglądów i kultur. |
ZBiJŻ_1A_K03 | Ma świadomość odpowiedzialności za bezpieczeństwo pracy własnej i innych. Umie postępować w stanach zagrożenia. |
ZBiJŻ_1A_K04 | Potrafi myśleć i działać w sposób przedsiębiorczy indywidualnie i w zespole. |
ZBiJŻ_1A_K05 | Ma świadomość roli społecznej absolwenta uczelni, a zwłaszcza rozumie potrzebę popularyzacji nabytej wiedzy. |