Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności (S1)
Plany studiów w roku akademickim 2014/2015 - semestr 1:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 1 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 2 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Podstawy prawa i ekonomii | zaliczenie | 3,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 15 |
Wychowanie fizyczne | zaliczenie | 1,0 | ćwiczenia audytoryjne | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 30 |
Moduły/Przedmioty kształcenia podstawowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Chemia nieorganiczna | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 | |||
Fizyka z elementami biofizyki | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 15 | |||
Matematyka | egzamin | 5,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Towaroznawstwo i znakowanie żywności | zaliczenie | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 15 |
Przedmioty jednorazowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Przysposobienie biblioteczne | zaliczenie | 0,0 | wykłady | audytoryjne | 0,0 | 0,0 | 2 |
Szkolenie BHP | zaliczenie | 0,0 | wykłady | audytoryjne | 0,0 | 0,0 | 5 |