Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności (S1)
Plany studiów w roku akademickim 2014/2015 - semestr 5:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
| Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Blok obieralny 3 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
| Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Blok obieralny 19 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
| Podstawy technologi żywności pochodzenia zwierzęcego | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 |
| wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 | |||
| Prawo żywnościowe | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,0 | 15 |
| wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | |||
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
| Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Blok obieralny 10 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
| Blok obieralny 11 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
| Blok obieralny 12 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
| Higiena i bezpieczeństwo żywności | egzamin | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 |
| wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 30 | |||
Przedmioty jednorazowe
| Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Podstawy informacji naukowej | zaliczenie | 0,0 | wykłady | audytoryjne | 0,0 | 0,0 | 2 |