Ampelografia | przedmiot wspólny | | 5 / 1 |
Anatomia i fizjologia nasion | przedmiot wspólny | | 4 / 1 |
Biologia molekularna | przedmiot wspólny | | |
Biologiczne aspekty odżywiania mineralnego roślin | przedmiot wspólny | | |
Ekonomika w produkcji roślinnej | przedmiot wspólny | | |
Ergonomia, bezpieczeństwo i higiena pracy | przedmiot wspólny | | |
Etyka Zawodowa | przedmiot wspólny | | 2 / 1 |
Fizjologia plonów | przedmiot wspólny | | 4 / 2 |
Integrowana produkcja owoców | przedmiot wspólny | | |
Integrowana produkcja warzyw i ziół | przedmiot wspólny | | |
Jakość produktów pochodzenia roślinnego | przedmiot wspólny | | |
Język angielski | przedmiot wspólny | | 1 / 1 |
Język niemiecki | przedmiot wspólny | | 1 / 2 |
Kwiaty jadalne | przedmiot wspólny | | 3 / 1 |
Ochrona własności intelektualnej | przedmiot wspólny | | |
Odżywianie dolistne roślin | przedmiot wspólny | | |
Podstawy uprawy winorośli | przedmiot wspólny | | 5 / 2 |
Podstawy zarządzania | przedmiot wspólny | | |
Prawo międzynarodowe | przedmiot wspólny | | |
Seminarium dyplomowe | przedmiot wspólny | | |
Socjologia przestrzeni | przedmiot wspólny | | 2 / 2 |
Zbiór ziół ze stanowisk naturalnych | przedmiot wspólny | | 3 / 2 |
Zrównoważona produkcja roślin ozdobnych | przedmiot wspólny | | |
Praktyka zawodowa | przedmiot wspólny | | |
Fizjologia i ekologia roślin | Zrównoważona produkcja roślinna | | |
Florystyka | Zrównoważona produkcja roślinna | | |
Nawożenie roślin uprawnych | Zrównoważona produkcja roślinna | | |
Odżywianie mineralne w rolnictwie organicznym | Zrównoważona produkcja roślinna | | |
Ogólna uprawa roślin | Zrównoważona produkcja roślinna | | |
Przygotowanie pracy magisterskiej i do egzaminu dyplomowego | Zrównoważona produkcja roślinna | | |
Współczesne metody analiz laboratoryjnych | Zrównoważona produkcja roślinna | | |
Współczesne trendy w kształtowaniu terenów zieleni | Zrównoważona produkcja roślinna | | |
Podstawy informacji naukowej | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie - Bezpieczeństwo i higiena pracy | przedmiot wspólny | | |