Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności (S1)
Plany studiów w roku akademickim 2019/2020 - semestr 6:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
| Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Blok obieralny 20 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
| Seminarium dyplomowe | zaliczenie | 2,0 | seminaria | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 15 |
| Zagrożenia chemiczne i fizyczne w żywności | egzamin | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 30 |
| wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 | |||
Praktyki zawodowe
| Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba tygodni |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Praktyka zawodowa | zaliczenie | 6,0 | praktyki | praktyczne | 6,0 | 0,0 | 6 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
| Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Blok obieralny 15 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
| Blok obieralny 18 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
| Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Blok obieralny 16 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
| Blok obieralny 17 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
| Systemy zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności | egzamin | 3,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 30 |
| wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 | |||