Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Ryby, rybactwo i ekologia

Plany studiów w roku akademickim 2021/2022 - semestr 1:

Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Podstawy ichtiologiizaliczenie9,0wykładyaudytoryjne4,00,824
laboratoriapraktyczne5,00,928

Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Ekologia, jakość wód i techniki renaturyzacjizaliczenie6,0wykładyaudytoryjne3,01,030
laboratoriapraktyczne2,00,823
ćwiczenia audytoryjneaudytoryjne1,00,59
Podstawy technologii rybnej i ekonomiki przemysłu rybnegozaliczenie2,0wykładyaudytoryjne0,70,26
laboratoriapraktyczne0,60,25
ćwiczenia audytoryjneaudytoryjne0,70,26