Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Ryby, rybactwo i ekologia
Plany studiów w roku akademickim 2021/2022 - semestr 1:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Podstawy ichtiologii | zaliczenie | 9,0 | wykłady | audytoryjne | 4,0 | 0,8 | 24 |
laboratoria | praktyczne | 5,0 | 0,9 | 28 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Ekologia, jakość wód i techniki renaturyzacji | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,8 | 23 | |||
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 9 | |||
Podstawy technologii rybnej i ekonomiki przemysłu rybnego | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 0,7 | 0,2 | 6 |
laboratoria | praktyczne | 0,6 | 0,2 | 5 | |||
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,7 | 0,2 | 6 |