Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Ryby, rybactwo i ekologia
Sylabusy - pełny wykaz przedmiotów:
Przedmiot | Specjalność | Moduł | Blok/Grupa ob. |
---|---|---|---|
Podstawy ichtiologii | przedmiot wspólny | ||
Akwakultura, rybactwo i wędkarstwo | przedmiot wspólny | ||
Egzamin końcowy - ustny komisyjny | przedmiot wspólny | ||
Ekologia, jakość wód i techniki renaturyzacji | przedmiot wspólny | ||
Podstawy technologii rybnej i ekonomiki przemysłu rybnego | przedmiot wspólny | ||
Prawo w rybactwie i ochrona wód | przedmiot wspólny |
Sylabusy - wykaz przedmiotów wspólnych dla specjalności:
Przedmiot | Specjalność | Moduł | Blok/Grupa ob. |
---|---|---|---|
Podstawy ichtiologii | przedmiot wspólny | ||
Akwakultura, rybactwo i wędkarstwo | przedmiot wspólny | ||
Egzamin końcowy - ustny komisyjny | przedmiot wspólny | ||
Ekologia, jakość wód i techniki renaturyzacji | przedmiot wspólny | ||
Podstawy technologii rybnej i ekonomiki przemysłu rybnego | przedmiot wspólny | ||
Prawo w rybactwie i ochrona wód | przedmiot wspólny |
Sylabusy - wykaz przedmiotów niewchodzących w skład żadnego modułu:
Przedmiot | Specjalność | Moduł | Blok/Grupa ob. |
---|---|---|---|
Podstawy ichtiologii | przedmiot wspólny | ||
Akwakultura, rybactwo i wędkarstwo | przedmiot wspólny | ||
Egzamin końcowy - ustny komisyjny | przedmiot wspólny | ||
Ekologia, jakość wód i techniki renaturyzacji | przedmiot wspólny | ||
Podstawy technologii rybnej i ekonomiki przemysłu rybnego | przedmiot wspólny | ||
Prawo w rybactwie i ochrona wód | przedmiot wspólny |
Sylabusy - wykaz przedmiotów niewchodzących w skład żadnego bloku obieralnego:
Przedmiot | Specjalność | Moduł | Blok/Grupa ob. |
---|---|---|---|
Podstawy ichtiologii | przedmiot wspólny | ||
Akwakultura, rybactwo i wędkarstwo | przedmiot wspólny | ||
Egzamin końcowy - ustny komisyjny | przedmiot wspólny | ||
Ekologia, jakość wód i techniki renaturyzacji | przedmiot wspólny | ||
Podstawy technologii rybnej i ekonomiki przemysłu rybnego | przedmiot wspólny | ||
Prawo w rybactwie i ochrona wód | przedmiot wspólny |