Język obcy (j. angielski) | przedmiot wspólny | | 1 / 1 |
Język obcy (j. niemiecki) | przedmiot wspólny | | 1 / 2 |
Ochrona własności intelektualnej, bezpieczeństwo i higiena pracy | przedmiot wspólny | | |
Podstawy psychologii | przedmiot wspólny | | 2 / 1 |
Prawa konsumenckie | przedmiot wspólny | | 2 / 2 |
Przygotowanie pracy dyplomowej | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie bhp | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie biblioteczne | przedmiot wspólny | | |
Praktyka zawodowa (4 tygodnie) | przedmiot wspólny | | |
Agroturystka | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 8 / 1 |
Agroturystyka | usługi turystyczne | | 3 / 1 |
Agroturystyka | towaroznawstwo żywności | | 3 / 1 |
Akwaria i oceanaria | usługi turystyczne | | |
Analiza sensoryczna | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 4 / 1 |
Analiza statystyczna wyników badań | usługi turystyczne | | |
Analiza statystyczna wyników badań | towaroznawstwo żywności | | |
Analiza żywności | towaroznawstwo żywności | | |
Analiza żywności | usługi turystyczne | | |
Analiza żywności | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 4 / 2 |
Animacja czasu wolnego | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 5 / 1 |
Aspekty mikrobiologiczne w produkcji żywności | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 6 / 1 |
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne żywności | towaroznawstwo żywności | | 5 / 1 |
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne żywności | usługi turystyczne | | 6 / 1 |
Catering | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 7 / 1 |
Chemiczne pozostałości w żywności | towaroznawstwo żywności | | 5 / 2 |
Chemiczne pozostałości w żywności | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 9 / 1 |
Chemiczne pozostałości w żywności | usługi turystyczne | | 6 / 2 |
Działalność hotelarska i gastronomiczna | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | |
Ekologia wód | usługi turystyczne | | |
Ekonomia menadżerska | usługi turystyczne | | |
Ekonomia menadżerska | towaroznawstwo żywności | | |
Ekonomika w hotelarstwie | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | |
Fizjologia hydrobiontów | towaroznawstwo żywności | | 6 / 1 |
Fizjologia pracy | towaroznawstwo żywności | | 6 / 2 |
Fizjologia pracy i wypoczynku | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 5 / 2 |
Fizjologia pracy i wypoczynku | usługi turystyczne | | |
Gastronomia | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | |
Gastronomia prozdrowotna | towaroznawstwo żywności | | 6 / 3 |
Gastronomia prozdrowotna | usługi turystyczne | | 4 / 1 |
Gospodarka wodno-ściekowa w obiektach hotelarskich i gastronomicznych. | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | |
Higiena i bezpieczeństwo podróżnych | usługi turystyczne | | |
Hotelarstwo | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | |
Hotelarstwo i gastronomia komunikacyjna | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | |
Hotelarstwo w Polsce i na świecie | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | |
Jakość surowca i produktu | towaroznawstwo żywności | | 3 / 2 |
Jakość surowców i produktów | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 8 / 2 |
Jakość surowców i produktów | usługi turystyczne | | 3 / 2 |
Kuchnia polska | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 7 / 2 |
Kultura żywieniowa w różnych krajach świata | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 7 / 3 |
Logistyka w turystyce | usługi turystyczne | | |
Metodyka badań laboratoryjnych | towaroznawstwo żywności | | 4 / 1 |
Mikrobiologiczne pozostałości w żywności | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 6 / 2 |
Mikrobiologiczne zagrożenia zdrowotne żywności w hotelarstwie | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | |
Mikrobiologiczne zatrucia w turystyce | usługi turystyczne | | |
Mięso a kuchnie Polski i świata | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 7 / 4 |
Mięso a kuchnie świata | usługi turystyczne | | 7 / 1 |
Nośniki szkodliwych mikroorganizmów | towaroznawstwo żywności | | 5 / 3 |
Obsługa ruchu turystycznego | usługi turystyczne | | |
Ogólne towaroznawstwo żywności | usługi turystyczne | | 3 / 3 |
Ogólne towaroznawstwo żywności | towaroznawstwo żywności | | 3 / 3 |
Ogólne towaroznawstwo żywności | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 8 / 3 |
Opakowania w gastronomii | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 6 / 3 |
Organizacja i technika obsługi gastronomicznej | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | |
Organizacja i technika pracy w hotelarstwie | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | |
Organizacja i technika pracy w hotelarstwie | usługi turystyczne | | |
Organizacja pracy recepcji hotelowej | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | |
Parazytozy pokarmowe w hotelarstwie | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 9 / 2 |
Pasożyty w surowcach i produktach żywnościowych | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 9 / 3 |
Podstawy użytkowania łodzi motorowych. | usługi turystyczne | | 5 / 1 |
Pomorze Zachodnie - atrakcja turystyczna i przyrodnicza | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | |
Produkt gastronomiczny | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 7 / 5 |
Produkty tradycyjne i regionalne | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 6 / 4 |
Profilaktyka skutków współczesnego stylu życia | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 6 / 5 |
Protokół dyplomatyczny | usługi turystyczne | | 4 / 2 |
Protokół dyplomatyczny | towaroznawstwo żywności | | 3 / 4 |
Protokół dyplomatyczny | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 8 / 4 |
Reologia żywności | towaroznawstwo żywności | | 6 / 4 |
Seminarium dyplomowe | towaroznawstwo żywności | | |
Seminarium dyplomowe | usługi turystyczne | | |
Seminarium dyplomowe | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | |
Statek jako aspekt turystyczny | usługi turystyczne | | 7 / 2 |
Statek jako obiekt turystyczny | towaroznawstwo żywności | | 7 / 1 |
Statystyczne sterowanie procesem | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | |
Statystyczne sterowanie procesem produkcyjnym | towaroznawstwo żywności | | |
Systemy informatyczne w hotelarstwie | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | |
Systemy zarządzania jakością w przemyśle żywnościowym | towaroznawstwo żywności | | |
Szkodniki żywności | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 9 / 4 |
Sztuka kulinarna | towaroznawstwo żywności | | 6 / 5 |
Sztuka kulinarna | usługi turystyczne | | 5 / 2 |
Toksyny zwierząt i roślin egzotycznych | usługi turystyczne | | 6 / 3 |
Towaroznawstwo a specyfika wyrobów cukierniczych | usługi turystyczne | | 4 / 3 |
Towaroznawstwo biocydów stosowanych w uprawach i hodowli | towaroznawstwo żywności | | 7 / 2 |
Towaroznawstwo biopreparatów | towaroznawstwo żywności | | 5 / 4 |
Towaroznawstwo maszyn i urządzeń do produkcji opakowań i pakowania artykułów spożywczych | towaroznawstwo żywności | | 4 / 2 |
Towaroznawstwo napojów | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | |
Towaroznawstwo napojów | towaroznawstwo żywności | | |
Towaroznawstwo produktów piekarniczych | towaroznawstwo żywności | | 4 / 3 |
Towaroznawstwo produktów roślinnych | towaroznawstwo żywności | | |
Towaroznawstwo produktów rybnych i innych organizmów wodnych | towaroznawstwo żywności | | 4 / 4 |
Towaroznawstwo produktów specjalnego przeznaczenia w turystyce | usługi turystyczne | | |
Towaroznawstwo produktów zwierzęcych | towaroznawstwo żywności | | |
Towaroznawstwo surowców pomocniczych i dodatków | towaroznawstwo żywności | | |
Towaroznawstwo tłuszczów jadalnych | towaroznawstwo żywności | | |
Towaroznawstwo używek | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | |
Towaroznawstwo używek | towaroznawstwo żywności | | |
Towaroznawstwo używek | usługi turystyczne | | |
Towaroznawstwo wyrobów cukierniczych | towaroznawstwo żywności | | |
Towaroznawstwo wyrobów cukierniczych | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 8 / 5 |
Towaroznawstwo środków czystości | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | |
Towaroznawstwo środków higieny przemysłu spożywczego | towaroznawstwo żywności | | 5 / 5 |
Towaroznawstwo żywności specjalnego przeznaczenia i funkcjonalnej | towaroznawstwo żywności | | |
Turystyka dla osób niepełnosprawnych | usługi turystyczne | | 3 / 4 |
Turystyka osób niepełnosprawnych | towaroznawstwo żywności | | 3 / 5 |
Turystyka w Antarktydzie i Arktyce | towaroznawstwo żywności | | 7 / 3 |
Turystyka w Antarktydzie i Arktyce | usługi turystyczne | | 7 / 3 |
Turystyka w strefach polarnych | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 9 / 5 |
Usługi gastronomiczne | towaroznawstwo żywności | | 4 / 5 |
Usługi gastronomiczne | usługi turystyczne | | 6 / 4 |
Walory krajoznawcze rzeki Odry , pojezierze i pobrzeża Bałtyku | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 9 / 6 |
Wnioski o dofinansowanie działalności turystycznej | usługi turystyczne | | |
Woda a żywność | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 7 / 6 |
Wpływ środowiska na organizm | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 9 / 7 |
Wyjazdy studyjne | towaroznawstwo żywności | | 7 / 4 |
Wyjazdy studyjne | usługi turystyczne | | 7 / 4 |
Zafałszowania żywności | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 6 / 6 |
Zagospodarowanie turystyczne wód | towaroznawstwo żywności | | 7 / 5 |
Zagospodarowanie turystyczne wód | usługi turystyczne | | 5 / 3 |
Zapobieganie zakażeniom i zatruciom pokarmowym | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 6 / 7 |
Zarządzanie jakością | usługi turystyczne | | |
Zarządzanie jakością w gastronomii | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 3 / 1 |
Zarządzanie jakością w hotelarstwie | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 3 / 2 |
Zarządzanie produktem | towaroznawstwo żywności | | |
Zarządzanie produktem turystycznym | usługi turystyczne | | |
Zarządzanie produktem w hotelarstwie | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | |
Zasoby mórz i oceanów jako walor wybranych regionów | usługi turystyczne | | 5 / 4 |
Zoogeografia w turystyce | usługi turystyczne | | |
Żeglarstwo | usługi turystyczne | | 4 / 4 |
Żywienie a hotelarstwo | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 7 / 7 |
Żywienie a promocja zdrowia | menadżer hotelarstwa i gastronomii | | 8 / 6 |
Żywienie różnych grup ludności | towaroznawstwo żywności | | |